Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

30 Юни 16, 20:06
Българският хелзинкски комитет (БХК) и съдебната система в България са били покровители и на друг терорист
Оказва се, че за убитите на летище Ататюрк десетки невинни граждани, за стотиците ранени, осакатени и за изгубените само досега стотици милиони долари вина носят освен вероятния организатор - чеченският терорист Ахмед Чатаев и неговите помагачи.

Благодарени на които е можел безпрепятствено (а може би с тяхна помощ) да развива терористичната си мрежа и да подготвя масови убийства. Замесени в атентата на летите Ататюрк се оказват; Българският хелзинкски комитет (БХК), Амнести интернешънъл, Европейският съд по правата на човека, прокуратурата в Австрия, прокурор Мариян Попов (обявил се в защита на подсъдимия терорист в съдебната зала в България), адвокатът на чеченския терорист Веско Георгиев, Апелативният съд в Пловдив, Виктория Пупко - президент на фонда ''Анна Политковская'', Надежда Банчик - член на ''Международна амнистия'' - САЩ, Давид Кудиков - писател и член на ПЕН-клуба във Великобритания, Майрбек Тарамов - директор на Чеченския правозащитен център в Швеция, Елена Маглеванная - активист на правозащитното движение във Финландия, Майю Пладо - активист на правозащитното движение в Естония и Ислямска държава.

Чеченецът e арестуван в края на май 2011 г. на ГКПП Капитан Андреево на път за Турция заради заповед на Интерпол от август 2008 г., с която е бил обявен за международно издирване. През 2010 г. е арестуван в Украйна, но Европейският съд по правата на човека в Страсбург не позволил на украинското правителството да го екстрадира в Русия която го издирва за това, че финансира подготвянето и осъществяването на терористични акции в Русия. В България Окръжният съд в Хасково постановява, че той трябва да се предаде на руските власти, но милостивите и съчувстващи на терориста съдии от Апелативният съд в Пловдив и прокурор Мариян Попов искат неговото освобождаване. Подобно на много самодейни бомбаджии, заети в масово производство на атентати, след претърпян индицент с детонатор при подготвяне на взрив за атентат в Русия, организаторът на касапницата на летище Ататюрк губи ръката си, но правозащитниците обявяват пред българския съд и милозливия съдия, че ръката му е загубена в руски ''концлагер''(?!?). Иначе, той никога не е бил в ръцете на руснаците. Никога - в противен случай и по техните думи, те просто нямаше да го пуснат.

Протестите в защита на Чатаев бяха отразени и от родните ни телевизии. Такъв имаше и в София организиран от чеченски политически бежанци, журналисти и Българският хелзинкски комитет (БХК)


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.451