Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Земеделие

22 Октомври 16, 16:36
Руските производители и търговците опериращи в Русия със зърно, може да изнесат продукция за над $ 7.01 млрд.
През 2016 г. руските производители и търговци на пшеница ще спечелят поне между $ 5.31 млрд. и $ 5.610 млрд. само от износа на пшеница за други страни, ако цените на пшеницата се запазят около сегашните си нива.



Друго голямо износно перо е ечемикът от който ще се изнесе вероятно продукция за между $ 800 млн. и $ 1 млрд. и където Русия е на 3-та позиция в света с 12.2% дял (Украйна е на 4-та позиция с 8.5%) от износа след Франция и Австралия и уличаващия се износ на царевица, където страната е все още доста назад в класациите зад САЩ, Бразилия, Аржентина, Украйна, Франция, Румъния и Унгария със скромните 2.3%. Износа на царевица обаче, може да донесе на Русия още поне $ 600 млн. С което вероятно общия износ на зърно ще надмине износа на алуминий, този на дървен материал и ще приближи по размер на износа, този на благородните метали, но ще е все още далеч зад износно перо като оръжието, където очакванията ми са за износ на продукция за около $ 13 - % 15.5 млрд. Като цяло обаче износа на селскостопанската продукция от Русия вече се приближава, равна е или задминава износа на оръжие защото според някои данни е в размер на $ 15 млрд. Последната година Русия показва увеличение от 30.5% на физическите обеми на доставките на селскостопански продукти в чужбина, но все още губи във войната която се води на пазара на месо в света, което спира голяма част от производствения и износния потенциал на селскостопанската продукция на страната.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1291