Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

08 Октомври 16, 11:26
Варненска област вече е втора по бедност в страната
В сравнение с 2014 г. размерът на линията на бедност в област Варна се е увеличил през 2015 г. с 9.3%, а относителният дял на бедното население нараснал с 6.1%. В област Варна с 27.8% от населението под прага на бедността е на второ място, след област Шумен (30.6%), с най-висок относителен дял на бедните.



50.4% се ограничават при отоплението на жилището си, 36.8% от домакинствата изпитват затруднения при плащането навреме на разходите, свързани с жилището.

69% изпитват ограничения по отношение на почивката извън дома, 55.7% нямат възможностите да посрещнат неочаквани разходи, като внезапно заболяване, неотложен ремонт на жилището или колата, подмяна на пералня или хладилник и др., 55.7% не могат да си позволят потребление на месо, пиле или риба всеки втори ден, 13% не могат да си позволят покупка на пералня, 4.4% не могат да си позволят телефон, 2.4% телевизор. 


 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1585