Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

25 Септември 16, 14:40
Властите в България започнаха да сондират за заселване на бежанци в обезлюдените райони на страната
Според изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова, бежанци трябва да се заселват в българските общини с лош демографск профил.

Не става въпрос за лагери, а за трайно настаняване в общините на България.
 


Българските общини ще трябва да уредят и поемат битовото устройване на бежанците, да им намерят подходящи жилища (за българи това не се полага), детски градини и училища за децата, записване при личен лекар, регистриране в съответните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане и други.

Според експерта по икономика, изтикан преди време от партия ГЕРБ да застане начело на общините в България, заселването с бежанци, ще оживи районите, ще осигури разнообразие на работна ръка и ще създаде перспектива за обезлюдени райони?!!

Г-жа Гинка, не казва какво точно ще работи ценната, вносна, работна ръка в най-бедните общини на България? От които избяга вече дори неграмнотното население, по липса на какви да е работни места и нещо за крадене. Не казва кой ще плаща сметката? Дали тя от джоба и заплата си, бежанците ще си плащат, партията на Бойко Борисов или някой друг?!  Нито един български журналист, от нито една наша медия, не поиска да пита г-жа Гинка,  за тези маловажни неща. 

Тиражираното в медиите ни предложение идва само часове след срещата на Бойко Борисов с канцлерката на Германия, един от най-големите фенове на разселването на бежанци в ЕС
и дни след като от ЕС обещаха на българските власти € 108 млн. за настаняване на бежанците и сега те бързат да ги усвоят.

Разбира се, това може да е случайно съвпадение във времето, както всичко случващо се досега в България в последните 27 години.
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1477