Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

22 Септември 16, 20:20
YouTube ще награждава доносничеството
YouTube влиза в битка със ''зловредните коментари'' и ''неподходящите изказвания''. Проектът Heroes YouTube ще възнагради потребителите, които доносничат за ''лошите коментари'', пишат точно субтиртите под видеата и отговарят на въпроси във форума на платформата.



Идеята на YouTube е, че като даде повече свобода на потребителите да доносничат и да участват в подбора на ''неподходящите коментари'', ще се помогне за промяната в обществените нагласи. Всеки потребител ще трябва да пусне донос за поне 1000 коментара, за да достигне до най-високото отличие. Наградите за участващите в плана са различни, но морални, сред тях са участие в работилници и тестване на предварителни версии на продукти на YouTube. 

Не става ясно кое точно е неподходящ или зловреден коментар, нито какви точно искат от компанията да бъдат обществените нагласи и за кое точно, щом искат да ги променят?! 

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7213