Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

20 Май 15, 21:44
Брутална схема за източване на пари за онкоболни в САЩ


Властите в САЩ разкриха схема за източване на пари от благотворителни фондации, които уж подпомагат страдащи от ракови заболявания.

В схемата са замесени поне 4 благотворителни организации, които вместо да подпомагат онкоболни със събраните от тях
пари, са ги давали за екскурзии, концерти и луксозни почивки. Срещу тях е повдигнато обвинение за незаконното присвояване на $ 187 млн.

Федералната търговска комисия, заедно със служителите на правоприлагащите органи в САЩ са подали жалба срещу Онкологичният фонд на Америка, Детският онкологичен фонд на Америка, Обществото на болните от рак на гърдата и Службата за подпомагане на раково болни. Обвиняемите са създали нечувана схема, чрез която са лишавали от така нужните им средства легитимни организации, които наистина подкрепят онкологично болните.

Те са отклонили милиони долари за дарения, които е трябвало да помогнат на онкологично болните и са ги изхарчили за себе си и техните партньори.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2893