Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

03 Април 13, 09:35
Управата на град Нелсън в Джорджия препоръча гражданите да въоръжат домовете си


На фона на дебатите за разоръжаването на нацията управата на град Нелсън в Джорджия препоръча гражданите да въоръжат домовете си. Членовете на градският съвет единодушно гласуваха ''Наредба за защита на семейството''.


Според новия закон всяко домакинство трябва да има поне едно оръжие. Допуска изключение само за хора с психически, физически проблеми и осъждани. Идеята е по този начин да се попречи на повишения ръст на криминогенна обстановка.

Нелсън е с население от 1300 жители. Мярката е с препоръчителен характер, за неспазване няма глоба. В Нелсън престъпността е изключително ниска. За селището и околностите се грижи само един полицай.

Губернаторът на щата Джорджия е подписал и тези дни законопроект, според който носенето на оръжия ще е разрешено навсякъде.

Местните жители могат да носят оръжия където си поискат, включително в барове, църкви, училищни зони, правителствени учреждения и на летищата. ''Спрете контрола'', и ''Оръжието спасява живот'', скандираха активисти по време на подписването на закона.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1637