Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

07 Септември 16, 10:27 / Автор: Al Masdar News
Ирак изгони посланика на Кралство Саудитска Арабия


Иракското правителство е поискало на 5-ти или 6-ти септември подмяна на посланика на Кралство Саудитска Арабия в страната, тъй като вече няма да признава Тамер Ал-Субхан като такъв. Причината за това, са обидни коментари на посланика за армията на Ирак, след като братовчед на посланика, сражаващ се за Ислямска държава (ISIS) и Ахрар ал Шам* е бил убит от иракската армия.

16.09.2016 * Ахрар ал Шам е една от стотината групировки (но от по-големите), която като ИДИЛ има за цел да създаде ислямска държава по силата на законите на шaриата с Джабхат Фатех Ал-Шам (бивши до преди седмици Джабхат ан-Нусра), с които тя извършва съвместни операции. Сирия, Обединените арабски емирства, Русия, Иран и Египет са определили Ахрар ал Шам като терористична организация. Според Държавния департамент на САЩ, ''тя не била съвсем терористична организация'', а връзките и с Ал Кайда не били много ясни и можело да няма такива. Няколко правителства от ЕС са опитвали да водят диалог с терористите в Турция за въвеждането на демокрация в Сирия. Членовете на групата са ислямисти, сътрудничат си със Свободната сирийска армия и не е ясно откъде точно се финансират, въпреки, че някои от донорите им са в Кувейт. Ахрар ал Шам е един от най-добре въоръжени и най-силните бунтовнически групировки, действащи в сирийската гражданска война. Групировката не признава демокрацията, защото по думите на един от лидерите и пред Ал Джазира има божествена система дадена ни от Аллах. Според тях няма особена разлика между тях ИДИЛ, Ан Нусра и Сирийската свободна армия (FSA) (която в момента уж ''изчиства'' ИДИЛ заедно с турската армия* ), защото всички искат едно и също - създаване на ислямска държава под законите на шариата, но те се различават по отношение на тактики, стратегии и методи.

16.09.2016 *
На видео на което се виждат бронирани автомобили, превозващи US-войници, излизащи от град Ал-Рай (северно от Алепо), се вижда как подкрепената от Турция и демократичната световна общественост - Свободна сирийска армия (FSA) скандира религиозни лозунги, а демократичен екстремист който носи черна лента на главата, се обръща към тълпата с високоговорител, изпращайки закани се да изколят американците, тези, които се бият рамо до рамо с тях (кюрди, асирийците и др.) и всички ''неверници и прасета''.
 

 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1306