Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

13 Септември 16, 01:43
Режат парите за бедните региони на Европа с 25%, за да се прехвърлят пари за бежанците
Страните членки на ЕС се договориха да намалят парите за бедните региони в Европа с милиарди, в бюджета за 2017 г., като същевременно увеличат разходите за така нареченото управление на бежанските потоци и грижите за бежанците.
 


За да компенсират по-високите разходи по бежанците, тяхното настаняване, пътувания и комфорт, страните членки се споразумяха и изцяло бяха подкрепени от правителствата в рамките на ЕС (включително българското правителство), да свият другите разходи в ЕС (без парите за бюрокрация) и да намалят с 24% парите за най-слабо развитите региони през 2017 г. Освен спестената и пренасочена към бежанците в ЕС сума, още € 2.2 млрд. ще бъдат отделени и за бежанците извън ЕС.  Оразяни и пренасочени са парите за космически проекти на ЕС, като навигационната система ''Галилео'', за фермерите в ЕС и за ядрени енергийни програми като тази за реактора ITER.

Европейските правителства подкрепиха и увеличаване с 9 % на финансирането за европейски проекти, целящи стимулиране или симулиране на растеж и създаване на работни места в ЕС. Не, че досегашните подобни опити на чиновниците, струващи милиарди на ЕС да създадат реални, продуктивни, работни места, бяха успешни.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1471