Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

07 Септември 16, 19:01
Камарата на индустриалците в България напуска преговорите с кабинета и профсъюзите заради съмнителна ''работодателска'' организация
Камарата на индустриалците в България (КРИБ) иска правителството да разгледа решението си, с което добавя в Националния съвет за тристранно сътрудничество Съюза за стопанска инициатива. Категорично някой в министерството си е затворил умишлено очите. Не бихме влизали в Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС), ако там присъства ССИ. Този съюз е допуснат с нечия поръчка. За нас няма никакво съмнение в това.



Мястото на ССИ не е в тристранния съвет. Става въпрос за много фалшификации. Това, което представихме като материал, ще бъде внесено в следващите дни в МС, с предложение за отмяна на решението, в което тази организация е призната. Има категорична манипулация с цифри и данни. Констатираме, включително и мои компании, че са в списъка на фирмите, които те са включили за преброяване. Като брой отрасли също не кореспондират на изискваните минимум 23, а са само 5. Нека правителството само си говори със Съюз за стопанска инициатива на срещи на тристранката. Това обяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев. 

Така наречения Съюз за стопанска инициатива е председателстван от забъркалия се в безброй скандали бивш чиновник на ДПС, а после министър при Борисов - Мирослав Найденов.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.143