Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

04 Септември 16, 15:40
Новият военен министър на ISIS е обучен в Русия и САЩ
Гулмурод Салимович Халимов, бивш сержант в президентската гвардия на Таджикистан, по-късно снайперист в системата на МВД, вече бивш командир с чин полковник в ОМОН - Таджикистан е настоящият министър на войната в Халифата. 

През 2003 г. преминава обучение в Русия по анти-терористични операции, сам участва в няколко, а след това, до 2014 г., преминава 5 обучения, платени от Държавния департамент на САЩ, като е бил в страната 3 пъти за обучение, което значи, че са му издавали визи безпроблемно.




Гулмурод Халимов - ''преди'' и ''след''

На 23 април 2015 Халимов не се явява на работа и малко по-късно се оказва, че се е присъединил към редиците на Ислямска държава. Втората жена на полковника, сегашен министър на ИДИЛ, Хумайро Мирова, работила в прес-центъра на МВР в Таджикистан и като прес-секретар на Митническата служба на Таджикистан и 4 от децата му са заминали с него.  

''С волята на Аллах, ще дойда с оръжие във вашите градове и домове, ще ви убия!'', заяви в обръщение бившият ценен кадър на Русия, САЩ и Таджикистан, като заплаши и трите държави. 

През август 2016 г. Държавния департамент на САЩ, същият тоя който го е обучил, предлага награда до $ 3 милиона за информация по местонахождението му. 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3066