Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

13 Август 16, 00:19
Цензура в Twitter
Бившият директор на Twitter, Inc., Дик Костолом, които напусна преди месец заради срутване на акциите на социалната мрежа, е нареждал да се цензурира мрежата.



Според материал на BuzzFeed, Дик Костолом е наредил на служители на Twitter да филтрират туитовете срещу президента Обама. Заповедта е била тайно да се състави алгоритъм, който да блокира остри нападки към президента. Освен алгоритъма, служители на Twitter, Inc. ръчно са триели не-политкоректни туитове. Подобно на скандала с цензурата налагана във Facebook и от Twitter, Inc. са отказали коментар по темата - все още.

Twitter е платформа използвана безпроблемно от терористични групи като Ал-Шабаб която стоеше зад клането в Найроби, от Ислямска държава за пропагандиране, набиране на доброволци за джихад и организиране на терористични актове, от Джабхат ан-Нусра и други.
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1057