Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Пари

09 Август 16, 17:12
Зелените и Еколозите изгубиха рязко интерес към старите гори, щом разбраха, че няма да изкарат пари
Само преди ден от екокоалиция ''За да остане природа в България'' искаха широко и бурно обществено обсъждане за опазването на старите гори.

Днес по време на обсъждането зелените, еко-организации разбраха, че няма как да бъдат финансирани и няма да получат никакви пари.
 


Тази новина предизвика възмущението им и еколозите изгубиха интерес да участват като експерти (за каквито настояваха да са) в определянето и опазването на старите гори в България. Александър Дунчев, който до вчера разпространяваше отворени писма с искане за широко публично обсъждане за мерките за опазване рязко изгуби интерес участие в дискусията, а Тома Белев се изяви с няколко некомпетентни въпроса, които бяха приети с усмивка от присъстващите на обсъждането. 


50 млн. лева държавна субсидия на година, за зелените СИК и ВИСДир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
2. Simona
11.08.16
07:15
Ами те Нова телевизия преди 2 години доста добре показаха и обрисуваха схемите на рекет, които прилага Тома Белев и другите НПО-та около него. Всичко правят за пари. Не забелязвате ли как се концентрират само около конкретни теми и проекти. Все едно друга природа в България няма. Все Витоша и Пирин са им в устата, а до колкото ми е известно ние си имаме и други планини и гори. За тях нищо обаче не се казва, няма и протести.
1. Галя
11.08.16
07:03
Разбира се. Последните седмици, еколозите постоянно си обявяват някаква такава кауза и накрая не правят нищо, а обявяват други инициативи. Само преди седмица пищяха, че щяло да се обсъжда планът за Витоша и Пирин. МОСВ на следващия ден официално излезе със становище, че подобно обсъждане изобщо не се било предвиждало и те тутакси смениха темата и почнаха с тези призиви за старите гори. Сега като видяха, че от тук ни пари, ни ПР могат да изкарат, пак ще измислят друга глупост, която да разпространяват. Тази алчна пасмина е крайно време да си ходи. Съсипаха ни природата с тяхното евтино печалбарстване.
0.0596