Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Търговия и инвестиции

24 Април 15, 04:47
Honda представи първия си самолет


Honda Motor проведе летателни тестове на HondaJet. Самолетът е бизнес класа. Седемместен е, а компанията работи над проекта от 1997 г. насам. Стойността му се оценява на $ 4.5 млн. От компанията подчертават, че HondaJet притежава най-доброто в света съотношение между показателите – скорост на летене - разход на гориво. HondaJet може да лети със скорост над 770 км./ч. на височина по-голяма от 13 000 м.



Масовото производство и продажбата ще започне през втората половина на 2015 г. Компанията е получила над 100 поръчки. Разработката и производството на HondaJet ще са на територията на САЩ, заради факта, че именно в САЩ самолетът ще се ползва с най-голям интерес и популярност. В Хонда се надяват, че тяхната рожба ще се радва на успех на вътрешния пазар в Япония и Китай. HondaJet е самолет, който е разработен и конструиран от частна компания, без финансовата помощ от страна на държавата. Първите му летателни изпитания бяха проведени миналото лято в Северна Каролина (САЩ), където е бaзирано подразделението на компанията Honda Aircraft.
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1517