Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

28 Юли 16, 01:18
Българската прокуратура обвини момиче защитило се от изнасилване от опасен рецидивист
62 годишен престъпник, лежал в затвора, с огромно криминално досие и вероятно много близък с ръководството на МВР и Прокуратурата (щом са на негова страна) е изнасилил 18-годишна отличничка от елитна гимназия в Стара Загора.
 


Момичето няма криминални прояви, не е осъждана, ученичка е от елитнa гимназия в Стара Загора и е завършила учебната година с отличен успех. Работи в заведение след навършване на пълнолетие, за да подпомага семейството си в издръжката, но е била изнасилена на 25-ти юли от престъпника пуснат на свобода. Вчера 62-годишният изнасилвач е бил открит мъртъв в дома си (където отново се е опитал да замъкне момичето), а полицията е заловила неговата 18-годишна жертва. Изнасилвачът бил намушкан многократно в корема и слабините и починал от загуба на кръв, а момичето е обвинено в от прокуратурата в умишлено убийство и в момента е държана в ареста. От нито една правозащитна организация в България не са се заели със защитата на момичето.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1449