Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

Новини / Любопитно

25 Юли 16, 09:32
Застреляха кмет защото лъгал
Жителите на градчето Сан-Хуан Чамула (Мексико) са застреляли кмета си, след като отказал да изпълнява задълженията си на кмет и да изпълни предизборните си обещания. 

Пред кметството се събрали граждани, които настоявали Доминго Лопес Гонсалес да отдели повече пари за благоустройство на Сан-Хуан Чамула и в подкрепа на местните занаятчии, както е обещал по време на предизборната си кампания.



Кметът от управляващата партия Partido Verde Ecologista de México (PVEM) заявил, че няма пари и няма да удовлетвори исканията, след което заповядал на гражданите да се разотидат - иначе ще им прати полиция.

Излъганите и заплашвани избиратели, стреляли. Освен него са убили двамата му съветници, директора на общинската администрация и са ранени още 12 длъжностни лица. Гражданите завлекли трупа на лъжливия кмет до центъра и го оставили за назидание, след което се заели да издигнат барикади, за да се бият с пристигащите полицейски части. Започнали са преговори и след 4 часа полицията е допусната в града, но няма арестувани за убийството на представителите на властта.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.104