Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Архив: Публикации / Интернет Лайфстайл

Интернет Лайфстайл
28.02.06 22:07

Автор:А. Апостолов

Хората, натрупали опит в Интернет бизнеса, смятат, че главната мотивация за тях идва от така наречения “Интернет лайфстайл”. Какво трябва да разбираме под това понятие?… Онези, които са на заплата, със сигурност си дават сметка за печалния факт, че работят за други и им помагат да стават все по-богати и по- богати. Малко или повече наетият служител или работник слугува на своя работодател и му посвещава кажи- речи целия си живот...

На всичко отгоре “наемниците” в крайна сметка остават с празни ръце. Когато остареят, ги изхвърлят на боклука с някаква мизерна пенсийка. Всичко това е от страшно по- страшно! Хубавата новина е тази: в наши дни Интернет ни предлага изход от обрисуваната ситуация. Нещо повече- Мрежата ни предлага един нов, далеч по- качествен и независим начин на живот. Първото нещо, от което ще се избавите, е будилникът. Започнете ли успешен бизнес в Мрежата, вие можете да лягате и да ставате когато си пожелаете. Не е необходимо освен това да излизате рано от къщи и да се блъскате в обществения транспорт или пък да се задъхвате от ярост в ежедневните задръствания.

Когато се занимавате с Интернет бизнес, вие ще трябва да се придвижвате само от леглото до компютъра си. Това ще ви отнема около минута… Тези, които работят за заплата, прекарват поне 8 часа на работното си място. Докато се доберат до него, те губят час-два от единствения си и безценен живот! Толкова време им отнема и пътят към дома. След края на строго определеното работно време. Помните ли: “от…до, от…до…” Ужас!

Интернет бизнесменът работи и печели колкото си иска. Той е напълно независим, т. е. абсолютно свободен! Искам да бъда разбран правилно. Аз не твърдя, че в Интернет не се работи. Работи се, на моменти дори страшно много. Знам, че съществуват редица митове за това, как човек може да забогатее от Мрежата без усилия и труд. Това са митове и легенди. Ще повторя: МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ.

Много дребни шмекери предлагат електронни книги, според които забогатяването от Интернет е лесна работа. Това не е така! Вие трябва да се примирите с мисълта, че без усилена работа няма забогатяване!

Обаче! Мрежата мобилизира и мотивира човека по един невероятен начин. Желанието за успех и реализация в Интернет е великолепен стимулатор и непрекъснато ни тласка към все по- големи и по- големи успехи. Всеки един разбира, че успехът му осигурява всичко онова, за което мечтае.

Човек трябва да СВЪРШИ обаче определена работа, за да реализира печалби в Мрежата. Ако не си СВЪРШИ работата, той ще си остане бедняк и нещастник. Това важи с особена сила при осъществяването на нов проект и изработката на нов сайт! Стигаме до едно друго преимущество на Интернет бизнеса. Когато работех за други, аз ужасно се притеснявах от “началството”. Винаги и навсякъде някакъв досадник ми дишаше във врата. Е, започнете ли собствен бизнес в Интернет, вие автоматически ще се отървете от тези “надзиратели”, защото сами ще си бъдете началници.

Това е едно великолепно усещане! Вие ще се сбогувате окончателно със стреса и страха от уволнение. Повече никой никога няма да ви разиграва и тормози. В Интернет важи само едно правило: “Няма начин да се провалиш, ако не се откажеш доброволно!” След известно време, прекарано в Мрежата, ще проумеете, че маркетингът не е точна наука. Той почива върху непрекъснати опити и грешки. Вие много бързо ще осъзнаете, че трябва да използвате различни техники и методики. Ще трябва да експериментирате и да тествате различни подходи. В процеса на работата си ще разберете, че лошите резултати не означават непременно провал.

Те представляват безценен опит, който ви тласка към прилагането на нови, по-успешни модели. Трябва да знаете, че най-много провали са претърпели Интернет милионерите. Те не го и крият, а си го признават чистосърдечно. Но!… Те са се учили от допуснатите грешки. Натрупаният горчив опит им е послужил за изграждането на един изключително успешен бизнес.

Какво излиза?… Излиза, че колкото по- бързо се провалите, толкова по- бързо ще забогатеете! Така или иначе вие ще се научите да изпробвате все нови и нови идеи. Ще преживеете доста разочарования- това е повече от сигурно. Уверявам ви, че провалите ще са повече от успехите.

Това не е фатално, защото грешките в Мрежата не водят до фалити и финансови трусове, а до определени прозрения. Когато напипате обаче някоя успешна техника и методология, вие можете да я прилагате отново и отново. Чрез нея постоянно ще правите пари, пари, пари! Истината е тази, че колкото повече експерименти извършвате, толкова повече ще забогатявате. За Интернет бизнесмена няма уикенди, защото всеки ден за него е ПРАЗНИК! Остава му предостатъчно време за развлечения и забавления, за децата и семейството, за множество различни хобита...

Той може да пътува, може дори да отиде на Северния полюс, но и оттам ще е в състояние да движи и контролира бизнеса си. Нужни са му само две неща- компютър и връзка с Интернет…

Мисля, че описаният Интернет лайфстайл ще ви хареса. Не ви остава нищо друго, освен да опитате… Успех!  


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0844