Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Фалшивата битка срещу фалшивите новини

Фалшивата битка срещу фалшивите новини
27.07.17 11:23

Автор: по публикации в lentata.com
Фалшивата битка срещу фалшивите новини

Медиите се грижат за ''информираността'' на зрителите и читателите като за гъби - държат ги на тъмно и ги хранят с фекалии6 години медии, експерти, журналисти, опиниън лидери, бълваха пропаганда, че ''умерените опозиционери'' в Сирия е нещо готино, нещо куул, нещо като хипстери с брада, борещи се срещу кръволока Aсад
 
Нашите грантови носители на експертиза и охранени журналисти така ''не се сетиха'', че евентуална загуба на Асад в Сирия би имала катастрофални последствия или се сетиха, но може би това са искали?

Доналд Тръмп спря помощта на ЦРУ за ''умерената опозиция'' в Сирия, но американският президент започна да намалява въоръжаването и финансирането им почти веднага след идването си на власт.

Още през септември 2015 генерал Лойд Остин хвърли бомба, като рапортува, че ''умерената опозиция в Сирия се състои от 4-5 души'', за които са били похарчени над $ 500 млн., а останалите стотици обучени и финансирани от САЩ бойци директно след обучението са положили клетва пред Ал Кайда и ИДИЛ. Знаете ли какво се случи след тази новина?С медийна помощ за ''демокрацията'', терористите в Сирия оставиха градове в руини


Нищо. Медиите и грантовата интелигенцията я заглушиха с фалшиви новини за зверства на Асад, който за кеф избива дечица със зарин, а белите каски ги спасяват с... голи ръце (от зарин?). Системата на българската журналистика е конфигурирана така, че всеки който смее да пише нещо различно от ''мейнстрийма'' бива автоматично обявяван за деструктивен, антисистемен, фен на диктатор, ксенофоб, агент на злите сили, антидемократ.

Миналата година в Сирия, армията започна операция по изолирането на терористите в Алепо. Тази офанзива завърши успешно, джихадистките фракции бяха обсадени. Но техните събратя, които все още имаха някаква военна сила и ресурс, организираха мащабна атака, целяща да пробие обсадата на сирийската армия. В началото на август, те успяха – с цената на много убити. Някои масови медии тогава гръмнаха ''Алепо е освободен''. Само защото терористите отвличащи в робство жени и деца за кратко пробиха сирийската армия ли? Що за свобода е това? Нагледен пример за медийна обработка. Добре подбрани думи, с хубавко и гръмко заглавие. И едно усещане във въздуха, че диктаторът Асад, ще падне. Разбира се, всичко това беше кратковременно, защото Алепо наистина беше освободен в края на 2016 г.

Естествено, репортажите рязко секнаха. Контрастът е колосален – само допреди няколко месеца се говореше за кръвожадните асадисти и руските злодеи космонавти, които трепят всичко живо, а сега нито дума. Няма репортажи от възстановяването на града. Нищо, че е бавно. ''Хуманитарните организации'' също вече не се интересуват от съдбата на жителите на Алепо. Алепо се възвръща към нормалността, а пазарът за робини и деца, на приятелите на българските журналисти е закрит.


Нито една медия в Европа не е наела бежанец на работаПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0983