Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Пуснете си каквато музика ви харесва

Пуснете си каквато музика ви харесва
29.10.16 23:58

Автор: Владимир Каролев
Пуснете си каквато музика ви харесва

Това е дясното и свободатаДругото е синьо сако с червени пагони отдолу


Слави Трифонов е шоумен. Неговата отговорност е пред хората, които забавлява. Щом може да събере 70 000 души на концерт, то значи си върши добре работата. Без значение какво се пее на този концерт.Освен шоумен, Трифонов е и водещ на вечерно шоу, като през цялата си кариера е бил относително, доста силно критичен към всички власти - нещо, което трудно може да се каже дори за най-големите имена в неговата професия на Запад (виждаме колко партийно зависими са колегите му в САЩ на тези избори). Ако на предстоящия референдум успее да реализира висока активност, то очевидно ще е доста добър и в тази професия. Истинските десни, които ценим свободата, оценяваме хората преди всичко по постиженията им и не ограничаваме възможностите им да се реализират (стига да не ползват насилие и принуда). Дори и когато не сме съгласни или не харесваме това, което правят. 

Както се казва, дори и да гласувам с ''не'' на всички въпроси от референдума, ще защитавам до смърт правото на Слави да го проведе и популяризира. Това е дясното и свободата. Другото е синьо сако с червени пагони отдолу. А сега си пуснете каквато музика ви харесва!
 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2397