Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Екологичната-централа ли отрови въздуха?

Екологичната-централа ли отрови въздуха?
20.10.16 20:57

Автор: Р. Караджов
Екологичната-централа ли отрови въздуха?

Добре дошли света на екологичната енергия!
Преференциалните цени на електрическата енергия, произведена от подобни еко-централи е 434.13 лв/MW, без ДДС и 520.96 с ДДС, но без другите такси върху тази сума


Добре дошли света на екологичната енергия! 434.13 лв. за MW, без ДДС и другите такси и може би, мирис на... розариум. Екологичната-централа произвеждаща по екологичен начин, екологична електроенергия, от еко-био-маса (изпражнения), е обвинена, че отровила въздуха на децата и възрастните в село Труд. 

Преференциалните цени на електрическата, чиста енергия, произведена от подобни еко-био-централи работещи с изходно-храносмилателен, чревно трактен, екологичен материал -  е 434.13 лв/MW, без ДДС и 520.96 с ДДС, но без другите още дължими такси върху тази сума.
Най-скъпата електроенергия изтъргувана днес на Българска Независима Енергийна Борса е 137 лв./MW, но тя не е толкова ''еко''.
 Главен еколог на централата, собственост на ''Билд Инвест Сит'' ЕООД (със седалище гр. Пловдив, ул. ''Порто Лагос'' № 47, ет.1, електронна поща: ecoconcult@abv.bg) е експертът Иван Иванов с телефон 0897 810 381. Друг служебен телефон на екологичния производител на енергия е 088 707 1886 и на него трябва да отговаря някоя си Кристина Стефанова. Управители и собственици на ''Билд Инвест Сит'' ЕООД чиято собственост е централата произвеждаща чиста енергия, са Георги Стоянов и Яков Джаров. Досега нито един журналист или напориста репортерка, едни от най-големите фенове на зелената-енергия и борбата с глобалното затопляне (защото обичат хората и планетата), не се обади да пита еколога и собствениците, дали централата произвеждаща най-скъпия ток в България и срещу която протестират жителите на селото е отровила въздуха?! 

Или обвиненията на ''селяндурите'' от Труд, с цялото им нахалство, че искат и да дишат - напук на екологията и чистата, зелена енергия, са само долна инсинуация?!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0809