Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Акциите на компаниите от бизнеса с марихуана

Акциите на компаниите от бизнеса с марихуана
16.10.16 22:25

Автор: Р. Караджов
Акциите на компаниите от бизнеса с марихуана

Конопът е бизнес като всеки другСпоред данъчни оценки от средата на лятото индустрията с марихуана в САЩ е достигнала $ 45 млрд.


На 5 август писах, че акциите на компаниите свързани с марихуана е с тенденция към покачване в размер на 44.88% в следващите месеци. Към днешна дата същият индекс е вече с 86.696 % нагоре и с 253.601% от дъното си от февруари месец.
 


Изложението ‘’Канабисът е бизнес’’ в Ню Йорк


При акциите на американските компании дъното бе в началото на март и покачването е вече с 298.103%, а при канадските чието дъно бе преди повече от година, в началото на септември 2015 г., покачването е 252.729%. При американските акции, върха от януари 2015 г. още не достигнат, а при канадските акции е надминат.

Комбинацията от акциите на двете държави показва стойности около януарския връх. Следващите дни и седмици може да станем свидетели на рязък спад в цените на акциите, който да свали цените им средно с между 22.22 % и 27.37 %.


ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.16