Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Акциите на Deutsche Bank пред покачване

Акциите на Deutsche Bank пред покачване
30.09.16 21:20

Автор: Р. Караджов
Акциите на Deutsche Bank пред покачване

Според оценки на експерти от Goldman Sachs - Deutsche Bank в крайна сметка плати между $ 2.8 млрд и $ 8.1 млрд.Това дава шанс акциите на банката да се качат до € 15.20 от сегашните € 11.50, или дори до € 18.35.


След срива от тази сутрин и последващото закриване на гапа, e много вероятно да станем свидетели на покачване на акциите на банката, в следващите дни и седмици, въпреки, че някои от следващите дни има вероятност от известни колебания около и над днешното дъно.
 


За мен, обяснението на отскока в цената е по-скоро закриване на част от позициите на някои хедж фондове, а не толкова уреждането според слуховете на глобата с властите в САЩ, до $ 5.4 млрд., вместо първоначалните $ 14. Ако това е вярно, а не само печелене на време, 1/5 от тези пари вече бяха набавени с продажбата на Abbey Life. Според оценки на експерти от Goldman Sachs, Deutsche Bank в крайна сметка плати между $ 2.8 млрд и $ 8.1 млрд.

От Deutsche Bank днес направиха и изявление, че в момента не се обмисля молба до инвеститорите за повече пари, като са решени сами да се справят с предизвикателствата. Това дава шанс акциите на банката да се качат до € 15.20 от сегашните € 11.50, или дори до € 18.35.ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1206