Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Акциите на производителите на леко оръжие в САЩ скочиха

Акциите на производителите на леко оръжие в САЩ скочиха
14.06.16 01:38

Автор: Р. Караджов
Акциите на производителите на леко оръжие в САЩ скочиха

Няма масово убийство случило се по време на конгрес на оръжеен клуб или състезание по стрелба
В САЩ има около 300 милиона единици огнестрелно оръжие, но всички нападения и масови убийства стават само в зоните в които е забранено неговото носене


Убийците подобно на онзи луд китаец който преди няколко години в Китай уби в детска градина над 20 деца (с брадва) или Брайвик в Норвегия, избират предварително обречени, невъоръжени и неспособни да се защитават жертви. Във Франция, където има много силен контрол над оръжията, това не попречи на масовите убийци от зала "Батаклан" да си купят под носа на полицията и властите незаконно автоматично оръжие, да убият необезпокоявано 130, да ранят и осакатят още 368 човека.
 


Но няма масово убийство в световната история случило се по време на конгрес на оръжеен клуб и въпреки призивите на пацифистите и левицата да помагаме на тероризма, да подлагаме с усмивка и позитивизъм вратовете си на убийците трогнати от нашето миролюбие, след случая в Орландо, акциите на оръжейните компании за леко оръжие в САЩ, скочиха на фондовата борса. 

Акциите на Sturm, Ruger & Co. Inc. (NYSE: RGR ) скочиха с 9.72 %, а тези на Smith & Wesson Holding Corporation (NASDAQ: SWHC ) с 7.02 %.
Акциите на Vista Outdoor Inc. (повече спортно оръжие) след като скочиха в първите минути на търговията с 3.56%, после паднаха до цената на отваряне, но приключиха с 1.40% покачване спрямо затварянето на търговията в петък. Останалите производители на леко стрелково оръжие в САЩ са или семейни или частни компании, които не се търгуват на борсата. 

 

ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1257