Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / В Русия увеличават производството на царевица, заради данъка върху пшеницата

В Русия увеличават производството на царевица, заради данъка върху пшеницата
24.05.16 06:50
В Русия увеличават производството на царевица, заради данъка върху пшеницата

След като стана най-голям износител на пшеница Русия увеличава и производството на царевица
След като изпревари САЩ като най-голям износител на пшеница в света, Русия заема все по-голяма роля в пазара на царевица. Въпреки, че износът на царевица от Русия е едва част от този на САЩ, се очаква да надмине износа на ечемик, превръщайки царевицата във втората основна култура за износ на Русия.Рекордната реколта помогна на Русия да стане 5-ти по-големина износител, задминавайки Европейския съюз. Руските власти неколкократно се намесват на пазарите на пшеница, за да гарантират вътрешните доставки и въведоха на 1 юли 2015 г. данък износ, на стойност не по-малко от 50 рубли на тон, който по всяка вероятност ще бъде оставен и през идния сезон, тъй като в Кремъл не виждат причини да го премахват.

Според Solaris Commodities SA един от големите търговци на руска царевица, производството на царевица е лесно и евтино, а земеделците садят царевица и защото тя не е толкова чувствителна политически.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0929