Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Доброволците които помагат на бежанците стоят зад щурмовете по границите

Доброволците които помагат на бежанците стоят зад щурмовете по границите
14.04.16 17:39

Автор: Р. Караджов
Доброволците които помагат на бежанците стоят зад щурмовете по границите

Според гърците, щурмовете по границите с Македония се инспирират, организират и поощряват от доброволците които помагат на бежанцитеМного от хуманитарните работнички ''работят'' с бежанците заради безкрайните секс маратони с мургавите ''дечица'', ''инженери'' и ''интелектуалци'' ''бягащи'' от войната


Някои от чуждестранните помощници подтикват мигрантите към екстремни акции, както преди няколко седмици, когато 1 500 бежанци щурмуваха границата с Македония. Същата история се повтори и преди дни, когато хиляди бежанци отново се опитаха да проникнат на македонска територия и имаше множество ранени и от двете страни. Атака инспирирана от доброволците помагащи на бежанците имаше и преди ден.

Вчера отново беше разпространена листовка с призив за нова атака на македонската граница, а полицията в Гърция задържа 17 доброволци и доброволки-чужденци от Западна Европа, Канада и САЩ под съмнение, че именно те са разпространявали листовките. Води се следствие по случая след намеса на прокуратурата в Гърция.
 На снимката добороволка с дайре, се опитва да обясни на млади бежанци за техните права 


Блокадите на железопътния транспорт в Гърция и на магистралите нанасят много финансови щети на страната. Вече се обсъжда в парламента проблема с блокираната железопътна линия Солун-Скопие и огромните загуби за бизнеса. Настоява се полицията да премахне палатките на мигрантите, които повече от месец са на ЖП линията. Туризмът в някои региони ще е силно засегнат заради тълпите талибани и техните обожатели и обожателки.

Поведението на много от ''бежанците'' и на доброволците смущава местните. Гърците са стъписани от поведението на много от доброволците или по-скоро на доброволките. Постоянните купони и разюзданото поведение на много чуждестранни доброволки са шокиращи дори за обръгналите на пияни туристи и туристки, консервативни гърци. В малките градчета където има бежанци, децата вече не излизат на улицата да си играят - опасно е.  

Рано или късно завръщащите се при роднините и приятелите си (секс-) доброволки, ще разнесат и подаръците от бежанците - глисти, тении, въшки, хепатит, венерически болести и други.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1611