Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Холандия също спира бензинови, дизелови и хибридни автомобили

Холандия също спира бензинови, дизелови и хибридни автомобили
01.04.16 19:26

Автор: Р. Караджов
Холандия също спира бензинови, дизелови и хибридни автомобилиРеализацията на проекта трябва да стартира на етапи от 2019 г.

Преди дни и Норвегия обяви, че от 2025 г., ще се продават само електромобили

Холандия последва примера на Норвегия и започва постепенно отказване от автомобилите, задвижвани с бензиново и дизелово гориво. Реализацията на проекта за спиране на дизеловите и електрически автомобили трябва да стартира поетапно от 2019 г.Забраната ще влезе в сила от 2025 г., като тя ще засегне и автомобилите средства с хибридни агрегати. Новият законопроект вече бе гласуван от Долната камара на холандския парламент. Според него след 9 години в страната ще може да се продават единствено автомобили, задвижвани с електричество.

В Норвегия също ще се започне с преходен план, който влиза в сила през 2018-2019 г. Той ще ограничи продажбата на някои автомобили с по-високи нива на емисии. 


ИМОТИ 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1483