Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / ''Червената пътека'' и фондация ''Безопасни улици от Валя'' са поредните фалшиви

''Червената пътека'' и фондация ''Безопасни улици от Валя'' са поредните фалшиви
30.03.16 14:14

Автор: Р. Караджов
''Червената пътека'' и фондация ''Безопасни улици от Валя'' са поредните фалшиви 

Пореден експеримент доказа, че подозренията ми за менте организации са били реалниОбичайна практика в държавата ни е да се канализира от службите и лицата във властта общественото недоволство, за да се избегне промяната на статуквото от последните 26 години.


Да, често организациите създадени от властта изглеждат достоверно, спонтанни, загрижени и съпричастни, но не са. Те са изкуствено образувание. В този случай най-вероятно отново става дума пак за някакъв вид алчност и усвояване на пари

Вчера използвайки решението на Върховния касационен съд, че убитата на пешеходна пътека непълнолетна Лора Казанлиева (непълнолетно момиче) е виновна затова, че пресича, преднамерено написах критично изказване относно решението на съда и съдите по делото, обявили тийнейджърката за виновна - съдия Лада Паунова (съдийката на Маргините) и Даниела Атанасова (съдийката на Цветан Цветанов). Само минути по-късно бях блокиран от администраторите на групата, а тази публикация критична към съдиите изтрита.  

Близо до ума е, че ако наистина искаха промяна в съдебната система, не им харесва решението на съда, не биха ме блокирали. Не става дума и за лични мотиви, защото не познавам никого от въпросните организации нито съм контактувал някога с тях. Не е само това – вече 2 дни няма нито една допусната в групата им публикация относно решението на съда.Освен за бизнеса с цветя никога не е имало истинска полза от бутафорните прояви на ''обществениците''. Съдищата все така си оправдават престъпниците


От което правя извод, че Национално движение ''Червената пътека'' и фондация ''Безопасни улици от Валя'' са създадени подобно на много други за да контролират и филтрират общественото недоволство, за да се запази сегашното състояние и да не се вършат никакви промени в съдебната система и да не се повишава безопасността за децата. Толкова е брутално, че не може да повярвате? Повявайте, това не е първия такъв случай, нито първата подобна фалшива организация. За пари или обещани политически постове някъде, хората са способни на всичко.

Хубавото в случая е, че изключително лесно може да се вършат проверки, дори без да се налага бавното понякога търсене на факти от биографията (за един от администраторите знам със сигурност, че е доносник на службите занимаващи се с контрол над гражданските сдружения и протести и съм запознат с дейността му от друго място) и семействата на ''обществениците''. Идеята на подобни проекти на службите, властите или мафията в държавата е чрез псевдо-прояви, бутафорни протести и бутафорен натиск над съдебната система или другаде, да се вдига шум и отклонява общественото внимание от действията на съда по оправдаване на престъпниците. Цели се всички обществени прояви да се държат под контрол, да има фалшива представа, че се ''извършва'' някаква дейност и да се запълва мястото срещу евентуална проява на истински. Понякога медиите активно участват в измамата давайки гласност и реклама точно тези назначени за общественици лица. 

Естествено нищо не се прави, а само се симулира. Да сте усетили през последните години някаква положителна промяна в статистиката на убитите деца на улицата въпреки наличието на ''граждански'' организации които уж действат? Не, нали?! Вероятно и целта на фондацията е да ‘’усвоява’’ пари, подобно на повечето такива. Така, че майките и роднините на прегазените деца още дълги години ще има да чакат за някакво правосъдие. Децата са си деца, но властта си е власт, а парите са си пари.


 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0853