Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Войната в Сирия струва $ 4,5 млрд.на месец

Войната в Сирия струва $ 4,5 млрд.на месец
10.03.16 15:48

Автор: Р. Караджов
Войната в Сирия струва $ 4,5 млрд.на месецИзвънвоенни разходи на конфликта


World Vision направи изчисления на разходите на конфликта. Войната струва на месец по $ 4,5 млрд. (около € 4,1 млрд.) само под формата на пропуснати икономически шансове. За хората в страната и за бягащите, това значи живот с все по-малко ресурси и все по-високи дългове.Великден в Дамаск през 2010 г.


През последните 5 години гражданската война коства на сирийската икономика загуби за € 275 млрд., се казва в доклад (Целият доклад) за настоящите и предвидимите загуби за Сирия, Ливан, Йордания и Турция, който е изготвен съвместно с консултантската компания Frontier Economics. Загубените пари няма да се възстановят и няма да бъдат инвестирани в образованието, здравеопазването, добрите условия на живот и бъдеще за децата. Ако войната продължи до 2020 г., разходите ще се качат до $ 1,3 трлн.

Средната продължителност на живота в Сирия е паднала с 15 години от началото на конфликта. Войната в Сирия започна в средата на март 2011 г. първоначално с мирни протести срещу Башар Асад. Те обаче бързо се разраснаха в гражданска война. Половината от населението на държавата вече са бежанци.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2087