Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Ненужните европейци

Ненужните европейци
09.03.16 17:09

Автор: Р. Караджов
Ненужните европейциМного е вероятно наемническите армии да се напълнят с излишни европейци


Какво би правил в цивилизования свят един бял, хетеросексуален, беден младеж, ако шансовете му са по-малки от на другите бедни?


Германката Селин Герен прости изнасилването си на своите насилници-мигранти. Тя е била изнасилена от трима мигранти на 27 януари в Манхайм. След това публикува обръщение към насилниците си в което заявява, че е радостна от факта, че са стигнали до Германия. ''Вие не сте проблем, вие сте великолепни хора, които търсят свобода и сигурност, точно така, както всички други. Благодаря ви, че дойдохте в Германия’’... Добре, обича си ги, нейно право е, но...

Това не е единичен случай, донякъде разбирам германските мъже, че не са намесиха по време на събитията в Кьолн и другите градове. Те са обвинение за страхливи, че не се намесиха, но щяха да са обвинени и ако се бяха намесили. Щяха да са арестувани от властите, вероятно съдени и обвинени от тия които са спасявали. Тъпо, но е така! Патова ситуация. Виновен си по принцип, или страхливец и ''не си мъж'' (като бежанците които свободно прилагат или могат да прилагат насилие) или си ''първичен, прост, нацист, насилник и ксенофоб'' и няма средно положение. Независимо харесва ли ни, или не (смятам жените за по-добрата част, но и те си имат слабости), но дами с подобно отношение към живота, не са толкова малко. Лично съм имал сблъсък с такива, а е ужасно отчайващо (повярвайте ми), да правиш нещо безсмислено, да поемаш рискове за да си виновен накрая. И ако няма как да се различат едни които обичат да ги изнасилват и бият, от други които не обичат, как да се помогне на едните? Човек донякъде, чат-пат, може да знае за познатите си, а другите? Да се жертва, да си съсипе живота, да го загуби (може би) заради някоя такава? Те не ходят с табели, а са между нас. Кой не е срещал дами чиито девиз е ''Щом ме бие, значи ме обича!" За лошо или добро, не са чак толкова рядко явление сред по-добрата половина на човечеството. При това, дама която не е приемала насилие от едни, не рядко го приема от друг. Защо? Обича го, особености на периода в който минава или кой знае?! Няма значение, щом обичай насилие, това е нейният избор. Изборът на евентуалните защитници? Нямат такъв! Да рискуват? За кого? Едва ли! Не всеки би поел рискове за живота си, после за бъдещето си, в името на обречена кауза, за хора които ще го мразят. И ако нас вече това не ни касае, ще израстне цяло поколение европейско и ненужно никому поколение младежи. Да, те може и да се реализират, но шансовете им вече са силно намалени и ще намаляват още в бъдеще заради квотни принципи и избора на обществото. Дори при равни възможности, ''другият'' ще е предпочитан от властите и обществото. Да чакат животът да се изнизва, винаги да са накрая на опашката, да се надяват някога да ги огрее с огризки които друг не искал? Мнозина ще го сторят, но други няма да искат. Кой иска да е лузър? И си мисля, за тях вариант е или да се маргинализират на свой ред като бежанците в изолирани групи (но с по-малко шансове за успех за работа и пред момичетата защото са европейци, а бежанците ще са с предимство, в професионалната и личната област - за пример може да вземем САЩ и други страни където малцинствата са с предимство при постъпване на работа) или да си бият камшика за някоя точка на света, където да си пробват късмета. 

Защото днес е трудно или почти невъзможно да се съберат, да си завоюват на свой ред място под слънцето в Африка или Азия, където да си вземат по една туземка (българската диаспора в Кения в последните 20 г.) и да си създадат свое общество, както е било в миналото. Но със сигурност наемниците ще преживеят ренесанс, точно с тия излишните и никому ненужните и това може би ще е единственото място, където те ще са потребни някому. Изборът ще е силно стеснен, но проблемът е че и там, в Чуждестранния легион или различните PMC местата са ограничени, а само след някоя година ще има няколко милиона излишни и никому ненужни бели, хетеросексуални мъже.

 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2541