Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Военните в Европа очакват дълга и трудна война

Военните в Европа очакват дълга и трудна война
03.02.16 08:05

Автор: Р. Караджов
Военните в Европа очакват дълга и трудна война

Според тях войната е ще се води на територията на нашия континент
Изказванията долу не са мои или на луд блогър, а на военни, участвали в не една умиротворителна мисия, военни операции и на частни мозъчни тръстове занимаващи се със сигурността


Генерал-майор Один Йоханесен (Кралство Норвегия); Европа ще трябва да се бори за опазване на своите ценности от радикалния ислям. Европейските граждани вече не могат да очакват да живеят в мир и сигурност, без да се се защитят сами. Генералът настоява, че добре обучените и добре оборудвани войници ще бъдат от решаващо значение. Не можеш да спечелиш войни, без да имаш хора на земята (сухопътни операции). Генералът смята, че в идващия конфликт, авиацията и ракетните удари няма да бъдат така решаващи и не те могат да решат изхода на сраженията в Европа.  

В условията на вътрешен документ разкрит миналата седмица, шефът на шведската армия е наредил на войниците си да се подготвят за война в Европа срещу квалифицирани опоненти в рамките на няколко години. Швеция, която официално не е била в състояние на война в повече от 200 години, скоро ще бъде въвлечена в европейски конфликт, съгласно документ за вътрешно ползване на армията изпращан до войници и държавни служители в навечерието на армейски маневри които се състоят тази седмица. Позовавайки се на ситуацията в Швеция, най-новите решения на местни политици, влошаващата се сигурност на континента, плановете на Ислямска държава за провеждане на военна кампания в Европа, евентуално разширяване на конфликта в Украйна и глобалната нестабилност, генералът предполага, че Третата световна война е ''зад ъгъла'' и че ситуацията напомня на тази от 30-те години на 20 век.Командващият норвежката армия настоява, че не авиацията ще е решаваща, а сухопътните операции при война в Европа

През декември, командващия армията на Швейцария заяви, че обществото в Западна Европа е на границата на хаотично насилие, причинено от икономическата дислокация, масовата имиграция и тероризма. През последните две световни войни, швейцарската комбинация от планини и въоръжено гражданство e запазила мира и неутралитета на страната, но сега Швейцария за съжаление вече има своя собствена пета колона, в един предстоящ конфликт. Не може да импортирате голяма маса от хора, сравнително необразована и с типично насилническа култура, която не иска да се асимилира, без лошите неща, които се случват с тях и това е факт доказан в цялата човешка история. В крайна сметка, ще има война! За съжаление, европейците имат дълга история, но се налага да се учат на същия кървав урок отново и отново. Разоръжаването на гражданите минава през войни, които изискват извънредни мерки за осуетяването на геноциди и след това повтаряне на цикъла. Според генерала заплахата от тероризма се надига, водят се вече хибридни войни, а проблема с бежанците е поел непредвидени измерения.

Според експерти по сигурността в Германия които още октомври са отправили предупреждение към Меркел, средната класа в Германия се радикализира в резултат на отворените граници, а последните събития макар скривани от медиите и властите само влошават положението и няма да са края, а началото на започващ конфликт във вероятен босненски вариант, но на територията на Европа.

Френската армия още от август започна да се готви за действия в извънредни ситуации вътре в страната и вътре в градовете и по кварталите.

Тези дни вицеадмирал Клайв Джонстън от Обединено кралство заяви, че Ислямска държава иска да създаде свой собствен флот, с който да атакува круизни кораби. Коментирах, че (тук е целия текст), но се оказа, че не само аз съм луд параноик, но и наскоро пенсионирания контраадмирал Крис Пери (Великобритания) според когото ислямски групи ще започнат терористични нападения по бреговете на Южна Европа с лодки и ще щурмуват градове. 

Според контраадмирал Пери ще има атаки срещу отдалечени части на Европа, като Малта и гръцките острови. Думите му са, че пиратството е на прага на Европа, а безнаказаността на каналите през Средиземно море за превоз на бежанци, показва, че акваторията скоро ще стане благотворно поле и за друг бизнес. Пиратство, безнаказано плячкосване и убийства в градове по крайбрежието на Южна Европа.

Това е само въпрос на време защото ще гледат на него като на възможност за печелене на пари, а и имат възможност да го правят. Според контраадмирала, мнозина ще бъдат продадени в робство, като младите бели жени и момичета ще са особено ценени, а други или убити или връщани срещу откуп, както е било в Средните векове. Технология която и днес се използва от новия новия халифат създаден от Ислямска държава.

Най-малко 2 кораба на брегова охрана вече са били обстрелвани от контрабандисти на бежанци, така, че според него е само въпрос на време да започнат нападения над яхти. 90 на сто от богатството в басейна на Средиземно море е на северния бряг и 10 на сто на юг. Има демографската експлозия в цяла Северна Африка, застаряване в Европа и нежелание тя да се брани, а това са всички исторически съставки за терор и престъпност.

Според контраадмирала възможностите на Европа и западната цивилизация да се предотвратят тези атаки, вече са загубени, а изпращането на специални части в Либия е безсмислено, защото ситуацията е изтървана. Това което може да се направи е да се вземат мерки за опазване акваторията на Средиземно море, но той не е голям оптимист. Също като мен смята, че почти никой не би си позволил да потопи съд с пирати защото ще бъде обвинен в убийство на бежанци, а и в Европа ценностите са опазване от вредни емисии или (цитирам дословно), правата на педерастите. 

Контраадмирал Пери бе този който предупреди правителството на Великобритания още през 1990 г., че ислямът ще замени комунизма като основната заплаха срещу Запада, а после точно прогнозира срив на африканските и арабски страни по време на така наречената Арабска пролет. Предупрежденията на ветеранът от Фолклендската война бяха пренебрегвани. В реч изнесена от Пери през 2006 г. в Royal United Services* той заяви, че миграционните модели, които ще се появят през следващото десетилетие (сегашното) ще приличат на тези от 5 век (великото преселение на народите), а европейските нации ще преживеят процес на обратна колонизация.

Royal United Services е мозъчен тръст за отбрана и изследване на сигурността, основан през 1831 г. от Артър Уелсли, херцог на Уелингтън, същия онзи участвал в над 60 сражения и разбил Наполеон в битката при Ватерло. Royal United Services е британска институция, но работи и с международна перспектива.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1194