Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Княз Константин-Асен поема Barclays Capital в Испания

Княз Константин-Асен поема Barclays Capital в Испания
02.10.15 13:46

Автор: Р. Караджов
Княз Константин-Асен поема Barclays Capital в Испания

Княз Константин-Асен Сакскобургготски, херцог на Саксония и княз на Видин поема поста на ръководител на Инвестиционния фонд на корпорацията Barclays в Испания. 

Преди да отиде в Barclays през 2010 г. князът е работил около 2 години като анализатор в Lehman Brothers в началото на 90-те и е бил вицепрезидент в Santander Investment между 1994 и 2000 г. 
От 2000 г. става управляващ директор в NM Rothschild & Sons Limited (инвестиционно банкиране) за Испания.Княз Константин-Асен Сакскобургготски, херцог на Саксония и княз на Видин със съпругата си


След преместването си в Barclays преминава през през различни постове, като през последните години бе ръководител на клоновете на банката в Южна Европа, Средния Изток и Северна Африка. 

На новия пост княз Константин-Асен ще утвърждава позициите на Barclays Capital на дълговите пазари, в борсови операции, както и в дейностите по сливане и придобиване при реорганизиране на банкови институции. 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0956