Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Борците за правата на човека носят основната вина за зверствата на ISIS

Борците за правата на човека носят основната вина за зверствата на ISIS
27.09.15 18:37

Автор: Р. Караджов
Борците за правата на човека носят основната вина за зверствата на ISIS

Ако главорезите бяха останали или умрели в затворите където бяха, нямаше да има бежанска кризаБежанската вълна се дължи на пускането на над 60 000 екстремисти от затворите, заради международен обществен натиск за техните права


Основна вина за сегашната ситуация в Близкия Изток и Северна Африка, в много арабски, нарастване на екстремизма и създаването на Ислямска държава, носят ''борците за правата на човека'' и силната анти-американска истерия в света. Въобще не смятам, че САЩ не носят своята тежест поради грешни, едностранно-плоски и елементарни анализи на ЦРУ и Държавния департамент, но да видим фактите.

Започвайки войната в Афганистан, а по-късно и в Ирак, САЩ напълниха базата си в Гуантанамо с ислямски екстремисти, отведени там за разпити. Освен тях бяха създадени закони и незаконни затвори (затвор Абу Гариб например) в Ирак, Афганистан или други държави, включително и такива в Европа. В тях отлежаваха десетки хиляди терористи или заподозрени в тероризъм лица. Обаче в света се вдигна вой за правата на тия главорези. 

Изтекоха кадри за безчовечно отношение спрямо терористите, гаври с така наречените ''затворници'', коментари по повод техните разпити и милиони левичари, арабски и религизони екстремисти, вдигнаха шум в медиите (подплатен на места с пари от някои емирства и Саудитска арабия), прикрити зад грижа за свободата и правата на горките убийци. Един от затворите от които бяха пуснати днешните убийци, заради силен обществен натиск за техните права


Американката администрация иска или не, бе принудена да пусне на свобода тия терористи - между които и самия Ибрахим Али ал Бадри, който сега е халиф на Ислямска държава и чието любимо занимание до колкото има информация, е да изнасилва, убива или продава в робство европейки и американски, имали нещастието да попадат в плен на изродите.

Ал Багдади (създателят на ISIS) е арестуван от американските сили и Ирак на 2-ри Февруари, 2004 в близост до Фалуджа като член на терористична организация, но само месеци по-късно той и още около 5000 като него са освободени под натиска на възмутената международна общественост. Следващите години САЩ под обществен натиск освобождават десетки хиляди. Само през една от годините преди 2011, са освободени над 28 000 бедни и невинни терористи. И как да не ги освобождават, като медиите и Фейсбук, включително и по вашите профили бяха пълни със снимки в които горките главорези бяха подлагани на тормоз от страна на охраната си и ЦРУ. 

Естествено тия невинни хорица, жертви на западната агресия, при прибирането си в родните страни се заеха със събаряне на гражданските власти, въвеждането на шариата и рязне на глави. Някои използваха възникналите обществени напрежения в арабския свят, за да ги оглавят. Което доведе до войни, милиони (няма какво да се лъжем, че били само десетки хиляди) изклани, отвлечени в робство, етнически и религизони чистки, унищожаване на културни паметници, бежанска криза невиждана от времето на великото преселение на народите. 

Така, ако случайно един ден подобен индивид (невинна жертва на Запада и според повечето от вас) ви взриви, започне да ви реже гърлото с тъп нож, изнасили и отвлече малката ви дъщеря или внучка в робство, но вие сте пускали през изминалите вече години съзливи постове в своя профил за горките затворници на империализма, няма на кого да се цупите освен на себе си. След като сте искали да се пусне духа от бутилката преди няколко години, поемете си вината, бежанците и ножа вървящ някои с тях.
 Нали ги искахте на свобода? Ето ви ги!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1706