Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Политици са лъгали за мигрантите!

Политици са лъгали за мигрантите!
20.09.15 02:38

Автор: Р. Караджов

Европа ще се наложи да отдели десетки милиарди евро, за да обезпечи мигрантите


 

Само 1 от 5 мигранти е сириец! Данните на Евростат показват, че само 21% от мигрантите в Европа са от Сирия


Според Daily Mail, еврочиновници и леви политици са лъгали, че по-голямата част от бежанците бягат от военна зона. В ЕС са влезли 213 000 през април, май и юни, но само 44 000 от тях бягат от сирийската гражданска война. Още 13 900 кандидати за живот в Европа са дошли от Ирак. Друг източник на миграция е Афганистан с 13% и Албания с 8%.Веднага след тях са косовари с 5%, 4% са мигрантите от Еритрея, 4% от Пакистан, 3% от Нигерия, 2% от Сомалия и 2% от Сърбия. В бежанския поток има и хора от Русия 2% и Украйна 3%.

Според японската инвестиционна банка Mizuho Corporate Bank приемането на до 1 000 000 бежанци годишно през следващите 2 години може да струва само на Германия € 25 милиарда. За част от разходите по издържката на мигрантите, държавите в Европа може да се наложи да вземат допълнителни заеми. Още 6 банки потърсени от Reuters за коментар са в съгласие с изчисления на Mizuho.

Както бях споменал в предишна моя публикация, вероятно в някои от държавите в Европа след изборите, ще се стигне и до увеличаване на данъците за работещото население и бизнеса, за да може да се издържа идващата вълна.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1147