Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Европа може да стане неподходящо място за инвестиции след 2017 г.

Европа може да стане неподходящо място за инвестиции след 2017 г.
05.09.15 17:10

Автор: Р. Караджов
Европа може да стане неподходящо място за инвестиции след 2017 г.

След тази година инвеститорите следва внимателно да се следят данъчната политика в Европа 
Въпреки, че германският канцлер Ангела Меркел обещава, че няма да качва данъците заради мигрантите от арабския свят това ще бъде неминуемо след изборите за Бундестаг след 2017 г.


Покачване на данъците ще има още в много страни в Европа, като силно засегнати ще са Швеция, Финландия, Дания, вероятно и Норвегия. Покачването на данъците във Франция и Великобритания също е неминуемо след време, за да успее държавата да се справи с изхранването и задоволяване на нуждите на все по-голямата мюсюлманска общност, която като правило смята, че социалните помощи плащани от западноевропейците са вид джизие или харадж, който неверниците са длъжни да плащат на правоверните.

Повишаване на разходите за вътрешна сигурност, увеличения брой атентати, покушения (очаквам да започнат още тази зима), убийства, изнасилванията който ще скочат с няколкостотин до няколко хиляди проценти, отвличанията на момичета, посегателствата срещу културни паметници, ще наложат и повишаване на разходите за вътрешна сигурност, което няма как да стане по друг начин, освен с качване на данъците на работещата част от населението и бизнеса в Европа.След този период може да започнат да се качват стойностите на застраховките на имущество (за не-мюсюлмани), здравните застраховки и осигуровки. Вероятно ще бъде ударен и крайбрежния туризъм (по морални и религиозни причини) в някои от европейските държави. Надеждите, че милионите арабски бежанци са лекари, инженери, компютърни специалисти, физици, химици, бъдещи нобелови лауреати, са химера и бълнуване! Бихте ли поверили парите си и бизнеса на евро-наивници или религиозни фанатици? Лекарите, инженерите, нормалните и интелигентните избягаха с първите 2 вълни бежанци, а вълните които идват сега са граждани на Ислямска държава (като малкия Айлян Курди и неговото семейство), подгонени от кюрдите, армията на Асад, иранската армия и американските бомбардировки. Да бъдем реалисти! Да сте виждали ислямски компютър, телевизор, телефон, медицинска техника, автомобил, софтуер или друг продукт подходящ за износ? Аз не!Най-многото което са постигали досегашните имигранти от арабския свят в Европа за всички тези десетилетия е било дюнерждийница, дребен магазинерски бизнес или бояджии и то само ако са имали желание да работят. 

След 2017 г. следва внимателно да се следи данъчната политика и едно покачване на данъците в Германия или друга голяма европейска икономика, ще ни даде ясен сигнал за продажба на всички активи в Европа, изнасянето им към по-безопасни за бизнеса дестинации или кеширането им в брой в безопасна банка.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0971