Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / 197 души наказани за борсови слухове в Китай

197 души наказани за борсови слухове в Китай
01.09.15 01:50
197 души наказани за борсови слухове в Китай

 

Правителството наложи мерки за ограничаване на ''неверни слухове'' във връзка с борсовия срив 


Акциите на Шанхайската фондова борса и на борсата в Шенжен загубиха всичките си печалби, натрупани през 2015 година, което предизвика паническо разпродаване на акции от инвеститорите по света.

От 15 юни насам акциите на борсата в Шанхай са загубили около 40% от стойността си изтривайки капитализация за милиарди и докарвайки много от спекулантите до разорение.На снимката
Shanghai Stock Exchange (SSE)

Китайските власти наказаха общо 197 души за разпространение на слухове в Интернет, свързани с пазарния срив и с експлозиите в химически склад.

Притежателите на съответните акаунти в мрежата са наказани за публикуване на съобщения от рода на ''мъж се самоуби в Пекин заради борсовия спад'', се посочва в неделно изявление на министерството на обществената сигурност. Финансов репортер, осем брокери CITIC Sevcurities и борсови деятели са сред арестуваните за разпространение на слухове. 
 
   
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.079