Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Наталия Кобилкина, машина за пари

Наталия Кобилкина, машина за пари
15.08.15 12:53
Наталия Кобилкина, машина за пари

Всеки неин клиент плаща по около 300 лева за няколко часа уроци как да намерите жената в себе си, как да се превърнете в алфа мъжкари или как да станете богаташи с пари в излишък

Наталия Кобилкина е същинска фабрика за пари, съобщава HotArena. Благодарение на своите десетки семинари, онлайн консултации и курсове рускиня е успяла да натрупа отдавна първия си милион. Според източници на медия Всеки ден, само за последните 3 години сексоложката е заработила рекордна сума от над 2 500 000 лева. Всеки месец добавя към доходите си минимум по 80 000 лева.

Няма инициатива на Кобилкина, която да не е посещавана от десетки желаещи за щастлив живот. Всеки неин клиент плаща по около 300 лева за няколко часа уроци как да намерите жената в себе си, как да се превърнете в алфа мъжкари или как да станете богаташи с пари в излишък.Напипвайки слабото място на българина, неговата неувереност, комплексираност, често необразованост в интимната сфера и отношенията между половете, Наталия Кобилкина с помощта на телевизиите, които я рекламираха усилено в последните години, запълни ниша на пазара, в която други преди нея не успяха, въпреки, че подобни курсове се организираха и от нейни конкуренти, преди тя да стане известна, чрез промоции в телевизиите. Дали съветите на сексоложката са били полезни за нейните клиенти?! Вероятно да, защото въпреки на пръв поглед леко повърхностния вид и поведение на дамата, вероятно предмет на добре обмислена търговска стратегия на поведение, това което тя казва на семинарите си вероятно е помогнало на мнозина, ако не да се отърсят от погрешни представи или своята стеснителност, да прекарат с чувството, че са свършили нещо полезно в живота си на нейните срещи с клиенти, от което и бизнесът на Наталия Кобилкина процъфтява.

Оборотите на Наталия Кобилкина според двете медии за месец са 130-140 хиляди лева, от които поне 80 хиляди са чиста печалба. За сексоложката работи екип от над 25 човека, разкрива служител на Кобилкина. Допълнително перо в печеленето на пари са книгите на сексоложката, до този момент 4 на брой. Има месеци, особено през лятото, когато Наталия организира пътувания и екскурзии, на които учи хората как да бъдат щастливи. Тогава печалбата е още по-голяма - съобщава източникът на медиите. Според тях Кобилкина обмисляла да разшири бизнеса си и в Англия, където планира да открие своя компания.

В последните години Наталия Кобилкина вече се превърна в по-богата и успешна жена от много други бизнес дами, а по месечни доходи надминава много бизнесмени и банкери в България.

 
 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0832