Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Дъщеря на Уго Чавес е най-богатият човек във Венецуела

Дъщеря на Уго Чавес е най-богатият човек във Венецуела
11.08.15 21:54

Автор: Р. Караджов
Дъщеря на Уго Чавес е най-богатият човек във Венецуела

Дъщерята на Уго Чавес, покойния президент на Венецуела, който заявяваше, че ''Да бъдеш богат е лошо'', който бе и е идол за огромно количество хора по света, заради анти-капиталистическата и анти-западната си реторика, може би е най-богатия човек в страната! 


След смъртта на баща си през 2013 г., Мария Габриела Чавес продължи да живее в президентската резиденция, принуждавайки настоящия президент Николас Мадуро да остане във вицепрезидентския дом, докато дъщерята на вожда не замина посланик в САЩ. Слуховете за огромното богатство на дъщерята на президентът-борец с капитализма, се появиха миналата година.

Тогава репортерка от Венецуела на име Мария Салазар показа в ефир разписка, показваща милиони в банкова сметка на Габриела Чавес и то не къде да е, а в САЩ, които уж бяха заклеймявани като враг от революционния лидер на Венцуела и неговите поклонници в страната и по света.
35-годишната Мария Габриела Чавес - втората най-голяма дъщеря на покойния президент, притежава активи в банки в САЩ и Андора, възлизащи на близо $ 4,2 млрд., според Diario las Americas. 

Ако това е истина, то тогава дъщерята на покойния президент е най-богатия човек в страната обявила война на капитализма, но както казват циниците ''Докато има наивни балъци, ще има и тарикати!'' 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1307