Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Заведенията във Варна?!

Заведенията във Варна?!
30.07.15 20:35

Автор: Р. Караджов
Каквото си гласуваш, това плащаш!
Заведенията във Варна?! Чета, че заведенията във Варна искали  да протестират против високите тротоарни такси, които наистина са високи, по-високи тротоарните такси в някои  градове в Германия.


Но... Преди 2 години лично обиколих около 40 – 50 заведения в града да сондирам биха ли подкрепили с пускане на бюлетина кмет (Чавдар Трифонов в случая), който да им намали таксите, да ги направи по-гъвкави, според сезона и времето, точно както са в Германия или Швейцария, което бе записано и в предизборната му програма. Масово, 90% от собствениците ме гледаха като изкопаеми и ми сумтяха като гузни язовци, нечленоразделно. Масово (с малки изключения) гласуваха и за сегашния кмет, на който пък му е все тая, какво били искали заведенията. 

Сега, собствениците почти разорени от дългия повече от година ремонт по улиците на Варна, слабият сезон за някои от тях и високите тротоарни такси, се оплакват от общината и се готвели за протест... А, кой им е виновен в случая?!  

    

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1073