Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Средната възраст на колите в САЩ се увеличава

Средната възраст на колите в САЩ се увеличава
30.07.15 13:16
Средната възраст на колите в САЩ вече е 11,5 г.
Средната възраст на колите в САЩ се увеличава

Качеството и надеждността на колите се подобриха и хората запазват колите и камионите си за по-дълго

Средностатистическото превозно средство в САЩ в момента е на възраст от 11,5 години, което е израз на повишената надеждност на колите в днешно време и на забавения ефект от резкия спад на продажбите на нови автомобили в периода на рецесията, отчита IHS Automotive. 



Водачите на по-стари автомобил не разполагат с някои от най-новите средства за безопасност, информационни или развлекателни системи, които превръщат колите в мобилни телефони на колела. На тях обаче не им се налага да се безпокоят, че хакери могат да проникнат в компютърната мрежа на колата им. Данните на ISH сочат, че регистрациите в САЩ са нараснали до рекордните 257,9 млн. автомобила и камиона (при 318.9 млн. население), което е с 2 % а повече спрямо година по-рано. Средната възраст на коли и камиони скача трайно, откакто ISH започва да води статистика през 2002 г. 

След като качеството и надеждността на колите се подобриха, хората започнаха да ги запазват за по-дълго. Средната продължителност на притежанието на ново превозно средство вече е около 6,5 г., при колите втора ръка около 5 г.
  



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5643