Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Туризмът с нов спад

Туризмът с нов спад
12.07.15 18:26
Туризмът с нов спад

Според проучване на Deutsche Welle около 80 % от собствениците на апетитната част от българската икономика са или родствено и приятелски свързани с комунистическата номенклатура, или произлизат от средите на ДС. Това отхвърля всякакви теории за статистически случайности и конспирации

 

Бизнесът на
 комунистическата номенклатура, доносниците и служителите на ДС и техните наследници с нов спад. Ченгеджийската ни мафия така не се сети как да вземе мерки да противодейства на спада на туристи! Приходите от нощувки през май 2015 година са 50,4 млн. лв. по-малко в сравнение с май миналата година.
20% спад на туристи отчитат и от Министерството на туризма за този летен сезон към момента. Миналата година морския туризъм отбеляза значително намаляващи печалби, а тази година макар с по-слаб темп, негативната тенденция продължава. Около 80 % от собствениците на апетитната част от българската икономика са или родствено и приятелски свързани с комунистическата номенклатура, или произлизат от средите на ДС. Такова впечатляващо присъствие отхвърля всякакви теории за статистически случайности и конспирации. Агентите на българската ДС са били предимно от мъжки пол, на възраст между 31 и 50 години, безпартийни и със средно образование. През 1986 година ДС е разполагала със 61 хиляди доносници - по един на всеки 130 българи. 

В тази бройка не са включени агентурата и тайните сътрудници на Първо Главно управление на ДС (външното разузнаване), както и агентите, доносниците и информаторите на Народната милиция и на партийните организации. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.071