Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Гърция може да остане в еврозоната и едностранно

Гърция може да остане в еврозоната и едностранно
30.06.15 10:00

Автор: Р. Караджов

Освен варианта с излизане от Еврозоната или оставането на Гърция в нея, никой още не се е сетил, че има още един вариант!

Едностранно оставане на Гърция в Еврозоната, точно така, както Черна гора едностранно прие Еврото като своя валута, без да пита никого, въпреки намръщването от страна на Европейската централна банка. Това обаче означава, че гръцкият кабинет съставен от комунисти и маоисти, ще се наложи да се съобразява с наличността на валута в страната. Има и още един, много по-лош вариант.

 

Гърция която има все още право да печата евро-банкноти, да продължи да го прави, което означава да бълва купюри ''на корем''! 

За мен тази вероятност, не е чак толкова “невъзможна”, предвид действията и желанията на премиерът Ципрас откак е на власт, да срине изцяло гръцката икономика,  да се скара колкото се може повече с ЕС и запада!
Все повече си мисля, че ставащото в Гърция не е нищо повече от сценарий за извеждане на страната от ЕС или най-малкото неговото разклащане.

А един ден днешния гръцки премиер да отиде да си получи ордените и да си харчи швейцарските сметки в столицата на северна държава, известна с големите си степи и която в момента е в дълго планирана от нея война с ЕС. Та нали финансирането на много от организациите в партията му бе от там?!  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1496