Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Публикации / Граждани, туристи и бизнес, в нарушение на законите в Гърция

Граждани, туристи и бизнес, в нарушение на законите в Гърция
28.06.15 22:44

Автор: Р. Караджов
Граждани, туристи и бизнес, в нарушение на законите в Гърция

Банките в Гърция няма да отворят в понеделник, минимум за 1 седмица, което значи, че почти всички сделки с гръцкия бизнес, замират. 

Няма да отвори и фондовата борса в Атина. Не е възможно и изплащане на заплати в Гърция за този период, освен, ако не се нарушат законите на страната! От май месец в Гърция има забрана със закон, за плащания в брой над € 300.


Всяка покупка или движение на пари над тази сума трябва да се извършва с карта или банков превод! В понеделник банките в страната няма да отворят, банкови преводи няма да има, няма да има и много картови разплащания, ако банкоматите не са заредени. Миналата година таванът от € 3000 бе свален на € 500, но от май тази година е вече само € 300.

Което значи, че всеки турист, обикновен грък или бизнесмен който плати в кеш (защото банките не работят), ще е нарушил законите в Гърция и има вероятност да отнесе санкции.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0938