Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Архив: Публикации / Цялата телекомуникация на България превзета от близки до Кремъл срещу 1 евро

Цялата телекомуникация на България превзета от близки до Кремъл срещу 1 евро
24.03.15 18:46

Автор: Р. Караджов
Цялата телекомуникация на България превзета от близки до Кремъл срещу 1 евро

Страна член на ЕС и НАТО се лиши доброволно от телекомуникациите си в полза на Москва

БТК, НУРТС (контрол над мобилните оператори, цифровото излъчване и водещият доставчик на услуги излъчване и пренос на радио и телевизионни програми в България), Гарб, Дунарит, Авионамс и First Digital са продадени за 1 евро на дружеството LIC33, собственост на Пиер Луврие.

Това обяви Луврие на пресконференция в столичния хотел Хилтън, която даде заедно с екипа си. Сайтът на LIC33 е създаден в последния ден на февруари и е базиран в Сингапур, а единственият проект на инвеститорите описан в него е българският. Името на Луврие е фигурирало в CFG Capital - частна инвестиционна компания, с акцент върху Русия и страните от ОНД, АSC Holding - компания която е дилър на автомобили в Русия, работил е в KPMG LLP - одит, данъчни и консултантски услуги и е в списъка на директорите на Русгрейн Холдинг ОАО - агроиндустриален холдинг. Компанията е основана през 2004 г., а предметът на дейност е производството и преработката на селскостопански стоки, производство и обработка на зърно, маслодайни култури, фураж за животновъдството, търговия със зърнени култури, производство на домашни птици и втори по големина производител на яйца в Русия. Според руските медии Пиер Луврие е приближен до близкия до Кремъл руски олигарх Константин Малофеев. Луврие и не криеше своите симпатии към режима на Путин съвсем до скоро. Технически инвеститор сме - заяви Луврие пред наивните български журналисти. Луврие е с руски паспорт, постоянно пребиваващ в Москва от 2010 година.

Така с един единствен ход, благодарение на съдействието на българските власти, Кремъл превзе изцяло и почти на 100% телекомуникациите на България и ще контролира изцяло страна член на ЕС и НАТО, защото който контролира потока информация, телефоните и телевизията, той е властта. За българсите власти останаха радиоточките и селските глашатаи. Без един изстрел, по-лесно от Крим и по-евтино от шоколад Милка! Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0893