Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Архив: Публикации / БТВ и Политическата полиция, заедно срещу младите българи!

БТВ и Политическата полиция, заедно срещу младите българи!
16.06.12 21:21

Автор: Р. К.
16.06.2012
БТВ и Политическата полиция, заедно срещу младите българи! 

Държавна Сигурност и БТВ спретнаха поредната си постановка срещу българите Нито една телевизия не излъчи пряко предаване от протестите снощи в София.  Дори Сашо Диков и Канал 3 явно ги тресна нервозен страх да не би статуквото на мафията, която явно ги устройва да се наруши. Само благодарение на няколко смели и безпристрастни журналисти отразяващи събитието на живо в Интернет и няколко онлайн издания, българската общественост в страната видя 10 000 млади хора, изправени срещу мафията и дегенератите които я крепят. БТВ бяха единствените които изпратиха цял екип, но за какво точно? Целия им репортаж се състоя отново в плюене срещу младите българи, излезли на улиците да защитят малкото което им е останало. Признавам си, че в началото и аз не проумях замисъла на "активното мероприятие", но напомняне за някой практики извадиха няколко все по набиващи се на очи факти: Лицето “нападнало” оператора на БТВ се било казвало "Чавдар Велев на 30 години. Бил криминално проявен през 2001 година, когато извършил грабеж" обяснява ни главният секретар на МВР Калин Георгиев. И тук следват въпросителните и отговорите им. Лицето било арестувано, но никой не знае къде точно. В кой арест е? Също е неясно. От кого е извършен ареста, също не се знае. Уж камерите на БТВ били счупени, оператора бит, а днес медиите са пълни със снимки на тази внедрена от МВР в протестите особа. Снимки в едър план. Счупил им камерата, "бил ги", а в същото време се вижда как позира охотно!Да бе! А един мормот загъва шоколада! 

Тоя е или цивилно ченге, от тия които са провокаторите на властта в тълпата, при всеки по-голям протест или един от доносниците на полицията. Не е, нито младеж, нито еколог. Със сигурност. Ченге или внедрен? Най-вероятно! Вижте му само полицейската мутра, която дори цивилните дрехи не скриват. Известна на всички ни е и практиката – често криминално проявените с които полицията в силна симбиоза да се пращат като провокатори, или да влизат в ролята си на предизвикващи дадени събития. А и както често се оказва, най-криминално проявените са в повечето случаи полицаи, настоящи, бъдещи и бивши. Случайни хора няма и това е ясно на всички ни!"Пребития и настанен в болница" оператор на БТВ няколко минути след побоя днес е по всички медии... 

 

Да се върнем на активното мероприятие на ДС и БТВ снощи. Само БТВ пратиха цял екип, което вече буди подозрение на фона на гробното мълчание от страна на всички големи медии (те дори не споменаха, че има протести с 10 000 души в София), а това което се случи е:  

1 - Начин полицията да ги отстрани от мястото, елегантно прехвърляйки вината на младежите и децата

2 – Най-вероятно и самата телевизията участва в ченгеджийската постановка на политическата полиция, след като вместо да потърси обяснение използва ситуацията да изсипе бясната си омраза на заклещено от изненадалите го събития кръвожадно вампироподобно животно, върху младите хора в странатаСнощи  не малко от полицаите опипваха директно пред скритите камери, млади момичета и деца, полакомени от гледката  на толкова свежа и скъпа плут, вероятно забравили, че са на държавната си работа, а не на частната - свързана с трафик и разпространиение на дрога, убийства, отвличания и трафик на момичета и деца, за бардаците в арабския свят, Косово и клиниките за органи в Близкия изток. Вместо да иска от екрана на БТВ, арест за тоя индивид и изясняване на случая, както и вместо да се потърси контакт с протестиращите, от БТВ в познатия си стил направиха точно обратното.  Ани Салич и репортерът в познати си човеконенавистен стил на политически говорители, заклеймиха младежите - Сипейки закани, че "нямало да им излъчва протестите" – сякаш са го правили някога обективно и че протестиращите софиянци били тълпа и хулигани, в познатия стил от есента, когато пак всички излезли на протести, бяха заклеймени като “лумпени, наркомани и пияници”. Чудно, защо няма ударен и обиден репортер от ония смели младежи снимащи за онлайн изданията, а е “атакуван” само екипа на БТВ?! Пак те! Като в Катуница, тази есен и протеста от 14.01.2009 г. И въпреки клетвите в любов към народа – политическата полиция и медиите си вървят ръка за ръка. Смело ченге върши служебните си задължения! Дайде СМС и левче за децата на такива "умрели геройски" в изпълнение на служебния си дълг полицаи, загинали при - подялба на плячка от грабеж, делба на дрога, оборот от проституция, разчистване на сметки и свидели след убийства и отвличания, охрана на лица като, Маджо, Бай Миле и Братя Галеви.. Бюджетът на МВР от 1,2 милиарда лева, видимо не отива за борба с престъпността, а да разлайва медийните кучета, не по-малко кръвожадни от кръволоците управляващи нещастната нация.

 

Управляващи и медии - видимо и ясно ненавиждат просветеното малцинство , младите момичета и момчета, които още не са се примирили с това, че ще бъдат грабени, избивани, изнасилвани и продавани ако имат късмета да останат живи в кошмара и геноцида коствал до сега за 20 г. над 2 000 000 убити и прогонени българи.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0828