Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Архив: Публикации / Убийства на деца в България

Убийства на деца в България
25.04.13 17:51

Автор: Р. Караджов

Убийства на деца в България 

Фондът за лечение на деца в чужбина е върнал на държавата близо 25 млн. лв., за да могат чиновниците да вземат по-големи заплати!

''Фондът за лечение на деца в чужбина е върнал на държавата близо 25 млн. лв. С тези пари е трябвало да се спасят стотици болни българчета. Но това не е станало! Колосалната сума е осигурена на фонда от държавата. Става дума за 4-годишен период (от 2005 до 2008 г. вкл.). И тъй като фондът е държавен, то в края на годината той е задължен да връща не-изразходените от субсидията пари обратно в държавната хазна. Октомври 2008 г. на фонда са били отпуснати 20 млн. лв. от бюджетния излишък. От тях за лечение на деца са дадени около 550 000 лв., а останалите 19,4 млн. лв. били върнати на държавата след края на годината''.Малката 5 годишна Габи, на която отказаха лечение от фонда за да могат чиновниците да вземат премии, умря!  И вашето дете може да умре утре  защото, поредния изрод в администрацията иска да кара ски на Банско в почивните дни, или да си купи нова кола

Одитът на Сметната палата откри: няма регламентирани срокове, в които фондът и комисията да са задължение да отговорят на молбата за помощ  - Това се прави нарочно, за да може отложените суми за календарната година да се върнат на държавата, а чиновниците да получат поощрителни бонуси за реализираните “икономии” в календарната година!  Няма ясно определени критерии за одобрението им, следователно роля играе субективният фактор – Това се прави за да могат да се изнудват родителите на умиращите деца!    Децата в България умират, за да могат чиновниците да  ходят на плаж, на ски,  на екскурзии в чужбина, да играят тенис, за да могат да си купуват нови коли на лизинг, да обядват в ресторант, събота и неделя да окупират луксозните хотели, почивайки си от уморителната си дейност на която би завидял и палач в Дахау.    

Не вярвате?  

Проверете ведомостите за заплати. Проверете разходите на администрацията във Фонда за "лечение" на деца в чужбина.  За децата пари може да "няма", но за техните заплати  винаги има.  За топли и приятни офиси, на които данъкоплатците плащат ток,  за безплатни телефони и луксозно обзавеждане,  безплатни служебните коли карани с  безплатен служебен бензин, за командировките в чужбина “в името на децата” които тихичко си умират,  за да могат шепа изроди,  наричащо подигравателно родителите на децата “Андрешковци”,  да живеят охолно и да се обогатяват с всяко убийство!  Знае ли някой от вас, какви заплати вземат чиновниците във фонда? С колко % са им качвани заплатите във всяка година на кризата? Какви бонуси си раздават, колко дни платен отпуск ползват (платен от вашите пари), какви пари за облекло получават (да, точно за дрешки горките, че "ходят голи и боси"), какви служебни и лично коли карат, какви кредити изплащат за купените от тях  апартаменти в "кризата"?! Умрели деца?! На кой му пука?!  Да мрат деца на робите, нали ще заведат своите на море в Гърция и ще им платят частното училище!

Смятате, че съм краен и че чиновниците извършили убийства на деца с цел -  придобиване на материална облага (нещо за което се полага затвор, а в близкото минало се полагаше и смъртно наказание) не са изроди и дегенерати? Молете се Бог, Аллах, Вишну, Великият Дух на Сиуксите и Съдбата да не ви докажат обратното, чрез смъртта на вашето дете. Амин! 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0955