Инвестиции, Бизнес, Пари, Финансови и Стокови пазари, Инвестиционни стратегии, Търговия с деривати, Борсови операции, Банки, Лихви, Forex, Stock, Bonds, Futures, Options, Excange, Hedge, Real estate, Optimization Company

 

 
Рейтинг: 3.00
(556)
ПЕРСОНАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ, ИНВЕСТИЦИОННИ СТРАТЕГИИ, ПАРИ
☞ Публикации
Последни новини


Инвестиционни консултации Новини Фиксиране на лихви по кредити и лихви по депозити

☞ Архив: Публикации / Boeing Co. - акции

Boeing Co. - акции
12.02.13 20:39

Автор: Р. Караджов
Въпреки заземяването на всички Боинг 787 компанията няма да има проблем, поне засега да достигне и дори да надмине печалбите си за 2012 г.


 
Подмяната на въпросната батерия приземила основно този самолет, би стрували между $ 1000 и $ 2000, за бройка, опасни са по-скоро обезщетенията и исковете които от Boeing Company трябва да покрие към авиопревозвачите. Това са наистина големи пари, но не биха спънали компанията която е преживяла и много по-трудни времена и която в 2016 г. ще отпразнува своята 100 годишнина. 
 

 
Боинг 787 на който толкова много наблегнаха медиите е само част от гамата произвеждани самолети и от всички останали продукти. 

Възвращаемостта на инвестициите на компанията е около 66-67%, а брутният марж на печалбата около 16%. Брутния марж на печалба на Boeing Co. се е влошил през предходните 2-3 г., но това е нормално предвид времето през което преминахме. Затова е много вероятно да видим покачване на
акциите до $ 89, $ 95 или $ 100 следващите седмици и месеци. 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0717